Top Guidelines Of oyun bilgisayarları

Wiki Article



İşlemciniz, bilgisayarınızın görevleri ne kadar hızlı gerçekleştirebileceğini belirler. En güncel video clip oyunlarını oynamak, sisteminizi hızlandıracak ve daha hızlı bir işlemci, sisteminizin yoğun oyun taleplerine ayak uydurmasına gardenımcı olacaktır.

2023'te alınabilecek en iyi dizüstü oyun bilgisayarları hangileri? Bu sorunun yanıtını merak edenler için oyuncu notebook modelleri listesi hazırladık.

Yüksek performansıyla oyundan, RGB aydınlatmalarıyla odanızdan keyif alacağınız en iyi oyuncu bilgisayarlarını listeledik.

Yapay zekâ ile bezenmiş ve desteklenmiş grafiklerle, en yüksek performans garantisiyle ve RTX teknolojisinden en iyi verimi alabileceğiniz detaylandırılmış bir kasa.

Bununla birlikte, sisteminizi gerçekten zorlamak ve en yeni oyunları en yüksek grafik ayarlarında oynamak istiyorsanız, daha fazla yerleşik RAM’e sahip daha hızlı bir modele yatırım yapmak isteyebilirsiniz.

Gelişmekte olan teknoloji sayesinde artworkık bütün oyuncular fiyat/performans ürünlerine ya da en pahalı, en kaliteli ve en iyi oyun bilgisayarlarına da tek tık uzaklıkta erişebilmektedirler.

So, irrespective of whether you’re in the marketplace for a desktop alternative or simply a mighty micro device, we’re in this article to help.

Mevcut teknik özellikleri iyileştiren yazılımsal ve donanımsal destekler hem tüm birimlerin birbiri ile tam uyumlu şekilde çalışmasına hem de teknik yapıdan maksimum verim elde edilmesine gardenımcı oluyor.

MSI markasının en kaliteli kasalarından birisi olan MAG Codex X5 bu yüzden genel olarak en yüksek ayarlarda bile oyunlarda ciddi kalitede performans isteyenler için tercih edilmektedir.

Liste Telefon Hırsız apple iphone’u çalar ve kurbana mesaj atarak onu Bul uygulamasını devre dışı bırakması için kandırmaya çalışır

Elbette, çoğu dizüstü bilgisayar oyuncusu satış noktalarının oyun bilgisayarları yakınında yaşamaya alışkındır, ancak hareket halindeyken oyuncuysanız yine de akılda tutmaya değer.

Piyasadaki en hafif laptop modeli olan bu cihazın fiyatı listedeki diğer modellere göre biraz fazla oyun bilgisayarları olsa da teknoloji harikası donanımlarıyla alınabilecek en iyi ürünlerden birisidir.

You could set this effectiveness to work in one of two methods with Twin-Manner Mini LED Exhibit, either choosing a UHD+ resolution using a 120Hz refresh charge or FHD+ and 240Hz as an alternative. This helps make the Blade 16 perfect for gamers who enjoy equally cinematic and competitive game titles.

İddialı bilgisayarlara sahip HP’nin oyuncu bilgisayarlarına bakacak olursak Intel Main i7 işlemciye sahip HP Gaming Pavilion’un sıkça tercih edilen modellerden biri olduğunu görüyoruz. Gelişmiş termal soğutmalı çift fanlı sistemi ile oyun oynarken hava akımının perfect olmasını sağlayan bu dizüstünün canlı ve sürükleyici tasarımıyla ilgi çektiği kesin.

Report this wiki page